Maakt het onbeschrijflijke zichtbaar!
 

Je innerlijke dialoog 

Met de Beeldtaal leer je jezelf maar ook je cliënt in gesprek te gaan vanuit zijn gezonde deel met zijn ware ik en zijn overlever. Wil je dit leren? Neem gerust een kijkje op deze site!

Nieuw en Totaal Anders, voor iedereen toegankelijk:

De Workshop ‘Ik en relaties’ !!

Wil je meer weten over hoe je hechting doorwerkt in je relaties, of dat nu partnerrelaties zijn of ouder-kindrelaties? Neem dan deel aan de workshop ‘Ik en relaties’.
Je leert zicht te hebben op je eigen hechtingspatroon en hoe dit doorwerkt in je huidige relaties. Je leert wat je valkuilen zijn om er vervolgens niet opnieuw in te stappen. Kortom een compleet overzicht van je eigen hechtingsverhaal, met beeld(taal), en hoe je in je huidige leven hiermee positieve veranderingen kunt bereiken. En…breng je partner gerust mee!
Vrijdag 24 mei van 9.00u-12.00u in Maasbracht of Venlo. Meld je aan door kteeuwen@live.nl te mailen met je aanmelding of je vraag. 

Zie verder ‘wat kost het?’ 


De Basistraining Beeldtaal in Systemen

De training biedt nu nog meer tools om systemisch te werken, er zijn namelijk  gezinstaxatie tools aan toegevoegd. Als je de training hebt gevolgd dan kun je met de Beeldtaal en uiteraard de taal van het gezin hun problemen binnen de systemische context duiden. Waardoor het werken aan een oplossing voor de kern van hun probleem meer helder en makkelijker  wordt. 

De agenda van  2024

De eerstvolgende Basistraining Beeldtaal in Systemen waar men vrij op kan inschrijven zal gegeven worden op

De Basistraining Beeldtaal in Systemen 2024 zal plaatsvinden op 16, 23, 30 mei en 6 en 27 juni 2024.

In de prijs inbegrepen is het materiaal om parentificatie en gevoelens zichtbaar te maken. Voor de rest van de materialen zijn er Beeldtaal materiaal pakketten beschikbaar bij de volgende aanbieders. Je hebt dan de Beeldtaal zoals we deze in de training inzetten.  

https://www.node-shop.nl/product/12272077/pakket-ktm-beeldtaal-incl-poppetjes

https://werkenmetpoppetjes.nl/product/ktm-uitgebreide-basisset-beeldtaal-materialen

De verdere data voor de Basistraining Beeldtaal in Systemen in 2024:

5, 12, 19, 26 september en 3 oktober 2024
7, 14, 21, 28 november en 12 december 2024


Workshop ‘Ik en relaties’ op vrijdag 24 mei van 9.00u-12.00u


Ook zullen de verdiepende training Hechting en Relatie in Beeldtaal en Trauma en Verlies in Beeldtaal in 2024 weer geboden worden, tevens op de donderdagavond van 19.30u tot 22.00u. De locaties kunnen zijn Venlo of Maasbracht, afhankelijk van de reistijd deelnemers. De data zijn:

Hechting en Relatie in Beeldtaal: donderdag 11 en donderdag 25 april 2024

Trauma en Verlies in Beeldtaal: woensdag 16 oktober en donderdag 31 oktober 2024

 

De verdiepende trainingen zijn toegankelijk voor deelnemers die al de Basistraining of een andere vergelijkbare Basistraining (Een-Taal-Erbij/ Poptalk/ Duplop) gevolgd hebben. 

Voor alle trainingen geldt dat deze ook incompany te bieden zijn. Er is dan een gereduceerd tarief. Hoe mooi en waardevol is het als de medewerkers door dezelfde Beeldtaal-bril kijken!

De data voor het najaar en winter 2024 zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. 

 

Recensies en beoordelingen

De Basistraining Beeldtaal wordt met een gemiddelde van 8,7 beoordeeld!!!!!!!

‘Ondanks dat ik als persoon zo de diepte inging was dit een fijne cursus voor mij als persoon, maar ook zeer helder en helpend voor anderen. Ik wil dit zeker verder blijven leren door te doen. Heel erg bedankt’, mei ‘23

‘Hele fijne training met praktische tools’, mei ‘23

‘’Interessante  ‘lesstof’ en fijne trainster. Kan wel confronterend zijn en dit was vooraf niet gecommuniceerd’, mei’ 23

‘Heel interessant. Ik dacht dat het om relatie en communicatie tussen partners ging, maar je kan hem verder trekken. Heel waardevol.’, apr’23  (verdiepende training Hechting en Relatie in Beeldtaal)

‘Fijn om jouw expertise mee te nemen in mijn koffertje’, apr’ 23 

Kijk alvast uit naar het vervolg’, apr’ 23

Heel fijne training met veel oefenmomenten om je de techniek eigen te maken’ , juni 2022

‘Boven verwachting wat Beeldtaal teweeg brengt.’, sep/okt 2021

‘Hele fijne duidelijke cursus die veel losmaakt en duidelijk/ inzichtelijk maakt. Fijn om in te zetten in de praktijk.’, juni 2021

‘Je brengt de info zeer prettig en duidelijk over’, juni 2021

‘Top cursus / training. Erg leerzaam, betekenisvol en bruikbaar.’, feb 2021

‘Fijn dat er snel een koppeling is tussen theorie en praktijk.’, feb 2021

 Blog 

Hoe werkt het? 

Wil je leren hoe je Beeldtaal kunt inzetten, dan meld je aan voor de Basistraining Beeldtaal!

In vijf avonden (totaal 12,5 uur) leer je de methode in te zetten, maar je gaat de methode ook ervaren. Je eigen socialisatie komt aan de orde zodat in de gesprekken met de cliënten mogelijke tegenoverdracht (wat raakt de cliënt wat in jouw rugzak zit) door jou herkend wordt en mogelijk zelfs ingezet kan worden in de hulp. Je leert hoe de problemen in de dynamiek van een gezin kunt verhelderen, voor het gezin zelf, door onder andere de Beeldtaal daarvoor in te zetten.

Vooropleiding en kennis is niet specifiek gevraagd voor de training, maar natuurlijk wel voor het werkveld waar je in zit. Het is een hands-on training dat wil zeggen je leert door te oefenen. Tussen de trainingsavonden door zul je in je werkveld of omgeving oefenen met het materiaal. Leenmateriaal is aanwezig.