Maakt het onbeschrijflijke zichtbaar!
 

Kim Teeuwen

Wie ben ik
Mijn naam is Kim Teeuwen. Ik ben allereerst moeder van 2 kinderen, die al bijna beiden in hun volwassenheid zijn. Ik heb een partner uit een andere cultuur. Ik ben buurtgezinouder (zie artikel op deze pagina). Ik heb de opleiding systeemtherapie afgerond en ben bezig om de vereiste supervisie (voor de registratie NVRG) af te ronden.

Wat doe ik
Ik werk als systeemtherapeut NVRG i.o. bij een organisatie die systeemtherapie biedt binnen de jeugdhulpverlening (GIB Gezin In Beweging). Daarnaast werk ik als ZZP-er voor een kindercoachingspraktijk 2-act.nu. Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk, KTM, en de laatste jaren ligt de focus op het aanbieden van de Basistraining Beeldtaal in Systemen en Verdiepende trainingen aan professionals. Met veel plezier train ik hulpverleners in deze methode. Ik kan inmiddels niet meer zonder de Beeldtaal bril kijken naar mensen, hun psyche en hun onderlinge relaties. Vandaar dat ik ook gestart ben om deze kennis te delen met een ieder die hier meer over wil leren via de workshop ‘ik en relaties’ . 

Tijdens mijn werk in de Jeugd- en Kinderpsychiatrie en Jeugdzorg ben ik in aanraking gekomen met Een-Taal-Erbij aangeboden door de Kontekst. Met mijn toenmalige collega’s zijn we later onze collega’s gaan trainen in deze methode. Van daaruit ben ik eerst samen met anderen en vervolgens zelfstandig de Basistraining Beeldtaal gaan bieden. Later kwamen hier de Verdiepende Trainingen bij. Ik bied de training tevens incompany want het enthousiasmeren van een organisatie om door de Beeldtaal bril te kijken zie ik als een stap vooruit voor onze hele (geestelijke) gezondheidszorg. 

Daarnaast bied ik workshops voor iedereen vrij in te schrijven maar ook in opdracht van organisaties.