Maakt het onbeschrijflijke zichtbaar!
 

Kim Teeuwen 

Wie ben ik?

Mijn naam is Kim Teeuwen. Ik ben allereerst moeder van 2 kinderen, die al haast in hun volwassenheid zijn. Ik heb een partner uit een andere cultuur. Ik heb de opleiding systeemtherapie (NVRG) afgerond en ben bezig om de vereiste supervisie af te ronden.

Wat doe ik?

Ik werk als systeemtherapeut NVRG i.o. bij een organisatie voor jeugdzorg, psychosociale therapie en relatietherapie in Limburg, PPB Limburg. Daarnaast werk ik als ZZP-er voor een kindercoachingspraktijk 2-act.nu. Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk KTM en de laatste jaren ligt de focus op het aanbieden van de Training Beeldtaal. Met veel plezier train ik hulpverleners in deze methode. Ik kan inmiddels niet meer zonder de Beeldtaal bril kijken naar mensen, hun psyche en hun onderlinge relaties.

Ooit ben ik binnen de Jeugd- en Kinderpsychiatrie en Jeugdzorg in aanraking gekomen met Een-Taal-Erbij aangeboden door de Kontekst. Met mijn toenmalige collega’s zijn we later onze collega’s gaan trainen in deze methode. Vandaaruit ben ik eerst samen met anderen en vervolgens zelfstandig de Basistraining Beeldtaal gaan bieden. Later kwamen hier de Verdiepende Trainingen bij. Ik bied de training tevens incompany waar ik het enthousiasmeren van een organisatie om door de Beeldtaal bril te kijken als een stap vooruit voor onze hele geestelijke gezondheidszorg zie.